Værd at vide

I Rødovre Karateskole træner vi stilarten Wado-Ryu, som er en af de fire hovedstilarter indenfor karate. Klubbens sortbælter er indehavere af japansk licens, udstedt af den japanske hovedorganisation.
Konkurrencemæssigt træner vi markeringskarate, hvor udøverne kun må lave kontrollerede teknikker og skin-touch.

 

Karate og forsikringer

Du skal som udøver af karate være opmærksom på, at en almindelig ulykkesforsikring normalt ikke dækker skader, der opstår under udførelsen af karate. Derfor bør du som medlem tjekke om din forsikring dækker karate, og er det ikke tilfældet, bør du overveje at tegne en udvidet dækning.

Alvorlige skader er meget sjældne i markeringskarate, men det er fornuftigt at være dækket af en forsikring. Via medlemsskab af Rødovre Karate Skole er det muligt at tegne en sådan forsikring gennem Dansk Karate Forbund – læs mere her. Klubben har en forsikring som dækker instruktører og frivillige i tilfælde af skade.

 

Tilhørsforhold

Rødovre Karate Skole er medlem af Dansk Wadokai (DWK), som er stilartens organisation i Danmark. Derudover er vi tilknyttet den japanske hovedorganisation for stilarten JKF Wadokai.

Klubben er medlem af Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI), Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Rødovre (FIR), Dansk Karate Forbund (DKF) og herunder Danmarks Idræts-Forbund (DIF),

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/e/c/roedovrekarateskole.dk/httpd.www/nyhjemmeside/wp-content/themes/rodovrekarateskole/page.php on line 34

Nyhedsbrev