Klubmesterskab 2019

 

Så er det blevet tid til at afholde det årlige klubmesterskab i Rødovre Karateskole!

 

Mesterskabet afholdes lørdag d. 27. april kl. 9:00 – 15:00 i dojo’en. Forældre og søskende er meget velkomne til at tage med for at kigge på.

 

Alle medlemmer kan deltage i både kumite (kamp) og kata. Fra instruktørernes side er der en forventning om, at man stiller op i mindst en af delene, men vi ser gerne at alle stiller op i begge dele. Elever, der er startet i denne sæson, skal dog nøjes med at kigge på.

 

Deltagerne vil blive opdelt i voksne og børn; børnegruppen vil blive delt i grupper på baggrund af alder, grad og niveau – så mindre øvede møder mindre øvede, og øvede møder øvede.

 

I løbet af morgenen vil der være nogle opvarmningskampe for at få rystet de værste nerver af sig. Dette koncept kørte vi også med sidste år, og det gik rigtig godt, så vi forsøger at gentage succesen igen i år.

 

Selve arrangementet er gratis for deltagerne og tilskuerne, og der vil være saft, kaffe, the og kage til alle. Man skal dog selv sørge for mad. Vi anbefaler man smører en god madpakke, og ellers er der et cafeteria i hallen. Du tilmelder dig her.

 

Har man ikke mod på at være med, må man gerne komme alligevel, det er bare vigtigt at huske at tilmelde sig, så vi ved, hvor mange, vi bliver.

 

Stiller man op i kumite, skal man tage sit eget kampudstyr med (handsker, benskinner, fødder osv.) – har man ikke noget kampudstyr, kan man låne i klubben. Vi opfordrer dog til at man anskaffe sig sit eget kampudstyr. Man SKAL have sin egen tandbeskytter med, og disse kan købes i klubben til 40 kr. Har du ikke en tandbeskytter, får du ikke lov at stille op.

 

Det er for sent at købe en tandbeskytter på dagen, da den skal formes i varmt vand – sørg derfor for at købe en snarest – det gælder din egen sikkerhed. Skridtbeskytter er frivilligt, og kan købes i klubben til 150 kr.

 

Seneste frist for tilmelding er tirsdag d. 23. april via hjemmesiden. På selve dagen får vi brug for hjælp til det praktiske – har du som forælder eller søskende lyst til at give en hånd med, så skriv det i kommentarfeltet i forbindelse med tilmelding.

 

Hvis man ønsker at spørge om noget, kan Torsten kontaktes på torsten@roedovrekarateskole.dk eller man kan tage fat i en af de andre instruktører til træning.

 

Nyhedsbrev