Træningslejr i Ryomgaard – 2021

 

Den årlige lejr, der normalt afholdes i Thorsø, er flyttet til Ryomgaard på Djursland. Lejren foregår den 30. – 31. oktober. Vi kører sammen og overnatter på stedet.

 

Programmet vil indeholde både pensumtræning og kamptræning, og der vil også blive mulighed for at prøve nogle nye teknikker.

 

Instruktionen vil blive varetaget af Henning Gudmundsen, 5. dan, Just Sørensen, 5. dan., Torsten Daugaard, 5.dan og Theresa Bjarnø, 3.dan.

 

Vi har i klubben en tradition for at have nogle rigtig hyggelige og sociale ture, hvor man møder en masse nye karatefolk og får en god oplevelse. Selvom det også er en social tur, er det vigtigt for os at understrege, at man tager af sted for at træne og have det sjovt – ikke kun det sidste.

 

Lejren starter lørdag kl. 13 og slutter igen søndag ved samme tid.

 

Tilmelding

Du skal være mindst 10 år og minimum have 8. kyu (to gule snipper) for at deltage i lejren. Har du lyst til at komme med, skal du tilmelde dig på her på hjemmesiden senest den torsdag den 14. oktober.

 

Pris og betaling
Selve lejren koster 350 kr. og dette inkluderer træning, overnatning og forplejning. Klubben betaler transportomkostningerne for turen.

 

Ved tilmelding skal du overføre 350 kr. til Mobile Pay: 67979.

 

Detaljer omkring afrejse, program, mm.  vil blive udsendt til deltagerne inden lejren.

 

Har du spørgsmål, kan Torsten kontaktes på torsten@roedovrekarateskole.dk eller på tlf.: 60 47 06 39.

Nyhedsbrev