Træningslejr i Thorsø – 2020

Der indbydes endnu engang til træningslejr i Thorsø den 31. oktober  – 1. november

Programmet vil igen i år være fokuseret på grundtræning med henblik på, at den enkelte vil være bedre rustet til graduering i klubregi. Der vil derfor igen i år være mulighed for at deltage i en prøvegraduering, hvor der fra trænernes side vil være fokus på at give deltagerne konstruktiv kritik.

Instruktionen vil blive varetaget af Henrik Eriksen, 5. dan, Torsten Daugaard, 5. dan og Just Sørensen, 5. dan.

Vi har i klubben en tradition for at have nogle rigtig hyggelige og sociale ture, hvor man møder en masse nye karatefolk og får en oplevelse.

Selvom det også er en social tur, er det vigtigt for os at understrege, at man tager af sted for at træne og have det sjovt – ikke kun det sidste.

Praktisk information

Program

Lørdag: 13:00 – 18:00

Søndag: 09:00 – 11:00 samt 12:00 – 14:00 (prøvegraduering).

Tilmelding

Du skal være mindst 10 år og minimum have 8. kyu (to gule snipper) for at deltage i lejren. Har du lyst til at komme med, skal du tilmelde dig på her på hjemmesiden senest den tirsdag den 20. oktober.

Pris og betaling

Selve lejren koster 425 kr. og dette inkluderer træning, overnatning og forplejning. Derudover tilkommer transportomkostninger, som betales af klubben. Ved tilmelding skal du derfor overføre 425 kr. til Mobile Pay 67979.

Har du spørgsmål, kan Torsten kontaktes på torsten@roedovrekarateskole.dk eller på tlf.: 60 47 06 39.

Nyhedsbrev