Velkommen til Rødovre Karateskole

fiskfiskfisk

Velkommen til Rødovre Karate Skoles hjemmeside. Her kan du læse lidt om, hvad vi laver i klubben, og du kan få information om træningstider og priser. Desuden kan du læse om Wado-ryu karates historie.

Alle kan få noget ud af at træne karate – uanset alder og køn. Karate gør dig smidig, hurtig og i god form samtidig med at du forbedrer din kropskontrol og koordinationsevne.

 Juleferie

Rødovre Karateskole holder juleferie indtil 5. januar. Første træning i 2015 er den 6. januar.

Nyt sortbælte i Rødovre Karateskole
Liselotte Napadow bestod til 1. dan Wadokai den 6. december på den årlige vinterlejr i Sverige. Liselotte har trænet hårdt og længe for at opnå denne grad, som hun fortjener fuldt ud. Stort tillykke til Liselotte!

Liselotte iført sort bælte for første gang

Nye medlemmer forår 2015

Fra den 6. januar til og med 3. februar er det gratis at prøve karate.

Har du lyst til at finde ud af, om karate er noget for dig, er du meget velkommen til at komme at prøve. Du møder blot op i almindeligt træningstøj, men uden øreringe, hårnåle og andre smykker – både for din egen og andres sikkerheds skyld. Der tages dog hensyn til smykker, som lige er blevet lavet.

Karate består af soloøvelser og makkerøvelser. Uanset om man træner alene eller med en makker, har man et ansvar for selv at blive dygtigere, men også for at din makker bliver dygtigere.

Vores erfaring er, at det er forskelligt, hvornår børn er klar til at lære karate. Nogle er klar i 7-årsalderen, andre først når de er 10. Vores anbefaling er, at man tidligst starter, når man er 7 år. For at sikre, at alle nye får mest muligt ud af træningen, foretager vores instruktører under prøvetiden en vurdering af hver enkelt nybegynder. Her vurderer vi, om eleven er klar til at starte til karate, eller om det er bedst at vente lidt.

Vurderingen går kun på evnen til at kunne følge undervisningen – ikke på talent eller dygtighed.

Vurderer instruktørerne, at man er klar, kan man melde sig ind i klubben – du får en indmeldelsesblanket og girokort af din instruktør.

Har du spørgsmål vedrørende nybegyndere på børneholdet, skal du kontakte Mikkel Hjorth, enten på e-mail mikkel@roedovrekarateskole.dk eller på telefon 23 23 70 36.

Har du spørgsmål vedrørende nybegyndere på voksenholdet, skal du kontakte Torsten Daugaard, enten på e-mail torsten@roedovrekarateskole.dk eller på telefon 30 75 31 73.

To nye sortbælter i Rødovre Karate Skole

Den 25. januar bestod Marie-Louise Justesen og Andreas Katsimigas til 1. dan Wadokai, dvs. sort bælte.
Begge har trænet hårdt og længe for at opnå denne grad, og præsterede en flot graduering foran et panel bestående af Kim Hansen, Henning Gudmundsen og Henrik Eriksen, 5. dan samt Torsten Daugaard, 4. dan.

STORT tilykke til Marie-Louise og Andreas med graderne!

Andreas og Marie-Louise efter gradueringen
Andreas og Marie-Louise efter gradueringen

Torsten Daugaard består til 4. dan Wadokai

I weekenden 27.-29. september var Mikkel Hjorth, Andreas Katsimigas og Torsten Daugaard på seminar i England, hvor der var besøg af hele 6 højtgraduerede japanere – 4 med 8. dan og 2 med 7. dan. I seminaret deltog i alt 160 deltagere inkl. ti danskere.
Søndag var der graduering efter i alt tretten timers træning – og her bestod Torsten til 4. dan Wadokai foran et gradueringspanel ledet af Takagi Sensei, 8. dan Wadokai – der også var leder af seminaret.

Mikkel Hjorth kåret til årets Idrætsudover i Rødovre Kommune

Til den årlige foreningslederfest den 31. august blev Mikkel Hjorth kåret til årets Idrætsudøver i Rødovre Kommune. Rødovres borgmester, Erik Nielsen, sagde blandt andet følgende:

Mikkel Hjorth fra Rødovre Karate Skole er ikke bare en fantastisk dedikeret atlet, der går op i sin hårdtslående sport med ild og sjæl, han er et godt eksempel for medlemmerne i Rødovre Karate Skole.

I klubben er vi naturligvis meget stolte og glade for kåringen, og ønsker Mikkel stort tilykke. Læs mere på Rødovre Lokal Nyts hjemmeside her.

Nyhedsbrev